Service

Kleding

asador hengelo

Kleding die bij ons in de winkel verkocht word kan helemaal op maat gemaakt worden. Hiervoor hebben wij een exclusieve samenwerking met Asador kledingreparatie in Hengelo. Asador, een uit Armemie afkomstige achternaam, heeft een rijke historie in het vermaken en maken van kleding.

Zo pronkte de letters Asador vanaf 1964 jarenlang op de gevel van een kledingconfectie atelier in Syrië. Een gevestigde en gewaardeerde naam als het aankwam op confectie kleding van hoge kwaliteit. Gemaakt met pure passie en emotie.

Nu, jaren later in 2016, duikt de naam Asador wederom op in het straatbeeld. Ditmaal aan de voorgevel van een kledingreparatiewinkel in Nederland. Hampo Asador zet de generatie oude familietraditie in de kledingindustrie voort in Hengelo. Aan de wand hangen met trots de foto’s van zijn vader in het vroegere atelier. Het mag duidelijk zijn dat Hampo het “kledingvirus”niet van een vreemde heeft.

“Respect voor het vak, uitgedaagd worden en tevreden klanten zijn onze drive en motivatie.”


kledingreparatie bij adheijne


Elke dinsdag en vrijdag word de kleding opgehaald die vermaakt moet worden. Vaak duurt het niet langer dan een paar werkdagen voordat u de op maat gemaakte kleding weer kunt ophalen. Mocht dit u te lang duren hebben wij ook een spoedservice, hierbij is uw kleding binnen 24 uur weer bij ons terug.

De prijslijst van het vermaken van verschillende kledingartikelen vindt u hier.

Schoenen reparatie


schoenreparatie bij adheijne

Ook voor de reparatie van uw schoenen kunt u bij onze zaak in hartje Enschede terecht. Wij hebben al jaren lang een samenwerking met een schoenmaker in Enschede die al ruim 40 jaar op ambachtelijke wijze schoenen repareert.

De prijslijst kun u hier downloaden.