Schoenen en fashion voor mannen

Ad Heijne Exclusieve Schoenen by Joost, een unieke speciaalzaak met een brede collectie.

In onze winkel in Enschede vindt u dan ook meer dan 200 modellen herenschoenen. Van modieus tot comfortabel, geen enkele andere schoenenwinkel kan u dit bieden.

Met exclusieve merken als Magnanni, Harris, Van Bommel, Aldo Brué, Stemar, Moreschi, Franceschetti en nog veel meer vindt u bij ons een meer dan doorsnee collectie herenschoenen.

Tachtig procent van de collectie is nergens anders te koop. Dit komt omdat we het grootste deel van onze collectie zelf ontwerpen voornamelijk in Milaan.

En dan is er ook nog de collectie van het exclusieve Italiaanse kledingmerk Cavallaro Napoli. Onze shop in shop brengt iedere maand een nieuwe collectie overhemden, colberts, broeken, prachtige jassen en nog veel meer. Cavallaro Napoli is een enorm compleet merk voor de modebewuste man, die kwaliteit en pasvorm als een hoge prioriteit heeft. De prijs kwaliteit verhouding is altijd erg sterk, en de verrassende kleuren zorgen altijd voor een outfit waar men U tegen zegt.

Het kan bijna niet anders, iedere man slaagt bij Ad Heijne by Joost in Enschede!

schoenen en fashion voor mannen

Bekijk onze collectie

Naar collectie »


winkelimpressie adheijne enschede

Wat inspireert ons?

Herenschoenen nemen een steeds prominentere plaats in het modebeeld. De tijden dat de keuze tussen klassieke brogue of een zwarte veterschoen zo ongeveer het hele assortiment omvatte, zijn voorbij. Elke dag weer laten wij ons inspireren door extravagante, kleurrijke en gevarieerde herenschoenen. Eyecatchers van formaat!

De volgende stap wordt nu letterlijk en figuurlijk gemaakt. Onze collectie bestaat uit schoenen die in kleine series worden vervaardigd. Soms extreem in ontwerp en materiaalgebruik, maar altijd een schoen passend bij uw outfit.

Onze schoenen moet u zien, voelen en ruiken. Uw zintuigen worden geprikkeld door de hoge kwaliteit van onze collectie. En als u er toch bent, scoort u meteen een goede outfit van Cavallaro Napoli! Tot snel in onze winkel in Enschede!


Meer winkel impressies

winkel impressie adheijne enschede
de mooiste herenschoenen bij adheijne by joost
luxe herenmode voor de modebewuste man