Magnanni Enschede

Magnanni Schoenen in Nederland

Vanuit het Spaanse standje Almanse worden de stijlvolle en comfortabele schoenen van het merk Magnanni geleverd. In 1954 begon het merk met oprichter Sebastian Blanco Aldomar met maar vijf medewerkers maar heeft vandaag de dag wereldwijd een zeer goede reputatie opgebouwd als het gaat om kwaliteit en looks. Zelfs na al die jaren worden Magnanni herenschoenen nog steeds op traditionele wijze gemaakt. De maakwijze waar ze om bekend staan word de bologna maakwijze genoemd. Hierbij word niet gebruikt gemaakt van een stugge middenzool en heeft elke Magnanni herenschoen een comfortabele en flexibele loopzool die de elegantie van de rest van de schoenen eer aan doet. Er word een handschoen voor uw voeten gecreerd. Niet raar dus dat de meeste mannen die Magnanni proberen nooit meer wat anders willen. Magnanni maakt alleen gebruik van het allerbeste leer en bewerken dit compleet met de hand. Ook de poetsing word met de hand aangebracht waardoor geen twee paren hetzelfde zijn en een vlammend effect op de schoenen ontstaat. Ook worden de bijpassende riemen tegelijkertijd met de hand ingepoetst waardoor er altijd een perfect bijpassende riem is bij uw nieuwe paar Magnanni herenschoenen.

Bij Ad Heijne Schoenen by Joost in Enschede hebben we een van de grooste collectie's van heel Nederland. Onze prachtige winkel in Enschede beschikt over een wand vol Magnanni schoenen waar elke seizoen weer nieuwe schoenen aan worden toegevoegd. 

Onze winkel bevind zich in het hart van Enschede en u bent van harte welkom om onder genot van een kopje koffie een paar nieuwe Magnanni herenschoenen uit te komen zoeken. 

Ook hebben wij al onze modellen online staat waar ze gemakkelijk en snel  te bestellen zijn. Heeft u ze voor 17:00 besteld dan worden ze dezelfde dag nog verstuurd.

Klik hier om onze gehele collectie Magnanni herenschoenen in onze webstore te bekijken.