Magnanni Schoenen

Spaanse exclusiviteit

Al meer dan zestig jaar vervaardigen de schoenmakers van dit vooraanstaande Spaanse familiebedrijf stijlvolle schoenen volgens authentieke methoden. Het overgrote deel van de collectie wordt voorzien van een unieke handfinish. Hierdoor valt ieder paar onder de noemer ''one of a kind''.

Lees hieronder verder over de geschiedenis van dit prachtige Spaanse merk Magnanni.


Magnanni bij Ad Heijne Schoenen by Joost

Ad Heijne Schoenen by Joost heeft een ruime en steeds wisselende collectie Magnanni schoenen. Bij Ad Heijne wijkt in de meeste gevallen het leer dat voor de binnenvoering wordt gebruikt af van Magnanni schoenen die elders verkrijgbaar zijn. Ook bieden wij u de keuze uit modellen die speciaal voor Ad heijne Schoenen by Joost op afwijkende leesten worden gemaakt. Kortom, wij bieden u een Magnanni collectie die u nergens ergens anders zult tegenkomen.

Onze collectie Magnanni schoenen bestaat uit zowel hoge als lage veterschoenen,  hoge en lage gespschoenen, instappers, chelseaboots en laarsjes.

Bij Magnanni worden alleen de allerbeste materialen gebruikt. Hierdoor hebben uw nieuwe Magnanni schoenen een enorm hoog comfort gehalte en een zeer lange levensduur!

Hieronder ziet u de enorme wand met Magnanni schoenen die wij u te bieden hebben. Onze collectie Magnanni schoenen word elk seizoen weer veranderd zodat u elke keer weer opnieuw op de nieuwste en exclusiefste herenschoenen loopt.Klik hier om onze gehele collectie Magnanni herenschoenen te bekijken en te bestellen in onze webstore.

Voor 17:00 besteld is dezelfde dag nog verstuurd! 

Grootste Collectie Magnanni Schoenen Van Nederland

Wij bij Ad Heijne Schoenen by Joost hebben dan ook de allergrootste collect Magnanni Herenschoenen van heel Nederland met ruim 100 verschillende modellen.

Tevens hebben wij ook nog een aantal exlusieve accessoires. Naast de bijpassende riem om uw outfit helemaal af te maken hebben wij ook nog een aantal tassen van Magnanni in ons assortiment. Deze tassen zijn gemaakt van dezelfde materialen als de schoenen. Ook zijn deze tassen net als alle schoenen van Magnanni compleet met de hand vervaardigd en ingepoetst, waardoor ook de tassen het welbekende gevlamde effect hebben.

De prachtige tassen van Magnanni kunt u hier bekijken en bestellen.

voor onze unieke accessoires geld ook: voor 17:00 besteld is dezelfde dag nog verstuurd!


Magnanni Geschiedenis

Magnanni is een familie bedrijf dat al meer dan 50 jaar handgemaakte schoenen produceert in het kleine stadje Almansa, Spanje.  Elke facet van het bedrijf, inclusief ontwerp, inkoop, productie en distributie word gecontroleerd door een familielid. Hierdoor word de kwaliteit buitengewoon hoog gehouden.

De oprichter, Sebastián Blanco Aldomar, begon te werken in Spaanse schoenenfabrieken op twaalfjarige leeftijd en op vierenveertigjarige leeftijd besloot hij om zijn eigen bedrijf te openen. Het bedrijf begon in 1954 met slechts vijf werknemers, die op de eerste verdieping van een huis werkten. In 1956 werkte Sebastián Blanco samen met Antonio García Pastor om Blanco y García S.L. te vormen. welke later Blanco Aldomar, S.L. De producten van het bedrijf zijn geregistreerd onder een nieuw merk: Blangar.

De heer Blanco en de heer Garcia werkten nauw samen met hun klanten, die altijd werden uitgenodigd om de productie en ontwikkeling van hun producten in de fabriek te bekijken. Pascual Blanco Martinez, het enige kind van Sebastián Blanco Aldomar, begon zijn studies naar schoenenmaker en design op veertienjarige leeftijd. Op de leeftijd van zestien jaar werd Pascual hoofdontwerper van het bedrijf. Hij begon snel de richting van het bedrijf te veranderen om elegantere schoenontwerpen toe te voegen en noemde zijn nieuwe luxueuze lijn schoenen 'Magnanni'.

Op 10 mei 1968 trouwde Pascual Blanco Martinez met Rocío Bonete. Ze hadden zes kinderen bij elkaar, vijf jongens en één meisje, die later allemaal bij het familiebedrijf Magnanni betrokken zouden raken. Tegen 1989 begon de derde generatie van de Blanco-familie aan het hoofd van het bedrijf te gaan staan. Miguel was het eerste lid van deze generatie dat lid werd van het familiebedrijf. Hij werd snel gevolgd door Pascual, Sebastián, Luis, Rocío en Julio.

Vandaag is Miguel Blanco de directeur Manufacturing. Sebastián Blanco is de General Manager van het bedrijf en Pascual Blanco is de Director of Sales voor Amerika en Azië. Rocío Blanco is Managing Director of Sales in Frankrijk en tevens Managing Director van Marketing en Advertising. Julio Blanco is de directeur van klantenservice, verkoopbeheer en productie. Luis Blanco, de ontwerper achter het merk Magnanni, is de huidige directeur van Design and Creation.

Hieronder ziet u een kort filmpje over Magnanni en de maakwijze van haar schoenen.


Mocht u nog vragen hebben, schroom dan niet om contact op te nemen met ons.