Harris

Oxford

€389,95 Sale! €299,50
  • Collectie: Sale
  • Model: Oxford
  • Kleur: Blauw
  • Materiaal: Leer Exoten
Beoordeling:Harris Schoenen

Harris begon in het jaar 1913 in Italie een samenwerking met het Italiaanse leger om schoenen te produceren. Ze produceerden onder andere laarzen van de infanterie. Men zag toendertijd al dat de schoenen van Harris voor kwaliteit stonden. Alle schoenen van Harris, de laarzen van toen en de herenschoenen van nu, worden allemaal met de hand gemaakt. Ze maken alleen gebruik van de beste materialen en de beste constructies. Harris is inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf met internationale uitstraling en allure.

Dit model is geen uitzondering op de regel. We hebben naar eigen ontwerp dit pareltje laten maken bij de heren van Harris. Als materiaal hebben we voor palingleer gekozen. Op de foto is het goed te zien, de smalle strookjes met de aftekingen van de palingrug die aan elkaar zijn gezet. Een mooi kenmerk van palingleer is dat ondanks het een dun en lichtgewicht leertype is, het toch enorme sterk leertype is met een hoge veerkrachtigheid en daardoor ontzettend lang mooi blijft. Het is niet de eerste keer dat wij schoenen van palingleer in onze collectie hebben opgenomen. Door de hoge exclusiviteit zijn wij benaderd door de krant. De Twentse Courant Tubantia heeft er zelfs een artikel over geschreven!

Het geheel is zoals alle schoenen van Harris met de hand vervaardigd en ingepoetst. Door deze manier van poetsen zijn er dikwijls hele kleine kleurverschillen zichtbaar, wat ook bepaalde charme en exclusiviteit met zich meebrengt. 

De pasvorm is er ook een uit de bovenste regionen  zoals u van Harris gewend bent.

U bent van harte welkom in onze winkel in hartje Enschede om deze pracht schoenen te komen passen. Tot snel!

Materiaal: Palingleer


Product specificaties
Collectie Sale
Model Oxford
Kleur Blauw
Materiaal Leer Exoten

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Reviews

Uitstekend

U bent ook van harte welkom in onze winkel

Gerelateerde producten

Magnanni Riem Blauw

Herenriem

Magnanni Riem Blauw
€89,95
Kleur: Blauw
Materiaal: Leer

Collonil Schoenen Spray

Vario Spray

Collonil Schoenen Spray
€7,95
Materiaal: Schoenenspray

Schoenspanners

Cederhout

Schoenspanners
€17,96
Materiaal: Cederhout

Carlo Lanza blauw

Herensokken

Carlo Lanza blauw
€16,95
Kleur: Blauw