Aldo Bruè herenschoenen

Aldo Brue; Exclusieve Italiaanse Herenschoenen

De geschiedenis van Aldo Brué gaat ver terug. In 1946, na het einde van de Tweede Wereldoorlog, begon Mariano Brué met het maken van schoenen. Het merk schoenen noemde hij naar zijn oudste zoon Aldo, die tegenwoordig algemeen directeur van de schoenenfabriek is. Hij leidt het bedrijf met zijn eigen naam samen met zijn broers Giorgio, Roberto en Mario. Ook de kleinkinderen en achterkleinkinderen van oprichter Mariano hebben sleutelposities binnen dit echte Italiaanse familiebedrijf. Hoewel het merk Aldo Brué al sinds 1946 bestaat groeide het aanvankelijk niet erg snel. Pas in 1968 werd de kleine werkplaats ingeruild voor een fabriek, en pas in de jaren 70 ging men de Aldo Brué schoenen exporteren.

Dit neemt niet weg dat Aldo Brué schoenen inmiddels de hele wereld overgaan. Aldo Brué is een toonbeeld van het vakmanschap van de Italiaanse schoenontwerpers. De verfijning van ieder detail doet al vermoeden dat dit niet de eerste de beste schoenmakers zijn. Aldo Brue schoenen worden enkel vervaardigd van het allerbeste leer en worden met precisie in elkaar gezet. 

Aldo Bruè is een merk dat afkomstig is uit Italie en staan vandaag de dag bekend om preciesie en hoge kwaliteit. Ze maken gebruik van de allebeste en mooiste leer soorten waardoor elk model van Aldo Bruè elegantie uitstraalt en een perfecte pasvorm heeft. Alle herenschoenen van Aldo Bruè  zijn met de hand gemaakt en een perfect voorbeeld hoe een Italiaanse schoen moet zijn. Een zeer chique uitstraling en details die tot in de puntjes zijn afgewerkt.

Bij Ad Heijne schoenen by Joost hebben we de aller grootste collect Aldo Bruè Herenschoenen van heel Nederland!!

Ook bent u van harte welkom in onze winkel in hartje Enschede om een gloednieuw paar herenschoenen uit te komen zoeken onder het genot van een kopje koffie, thee of fris.

Hieronder vind u een aantal voorbeelden uit onze collectie.

Bekijk hier onze gehele collectie Aldo Brue Herenschoenen online